KEVIN MURPHY haarproducten


Geboren uit dezelfde filosofie als skincare producten, zijn Kevin Murphy producten ontworpen om gewichtsloos te zijn, maar toch de haren veerkracht, sterkte en langblijvende resultaten te geven.


Tijdens de zoektocht naar hoogwaardige ingrediënten, wordt er gezocht naar ondernemingen die op ecologische verantwoorde manier telen en oogsten. etisch ondernemen en op geen enkel moment in het productieproces op dieren testen.


vitamines en aminozuren zorgen voor de versterking van het haaroppervlak, dit resulteert in dikker haar en voorkomt splitsing.


In Kevin Murphy producten zal je geen sulfaten terugvinden, er wordt gewerkt met plantaardige schuimmakers, het is dus niet schadelijk voor haar & hoofdhuid en heeft geen negatieve impact op het milieu.


Ook parabenen worden geweerd, deze resulteren vaak in irritatie en jeuk, Kevin Murphy kiest voor natuurlijke bewaarmiddelen.


COLOR.ME


Color.me is een haarkleurlijn met glanzende en multidimensionale kleuren. Het is een parabenen, PPD en ammoniavrije kleurlijn op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en bovendien Cruelty Free.

Waar mogelijk worden chemische stoffen vervangen door honing, shea boter, aloë vera, granaatappel,...

Deze haarkleuringen zijn dus zacht voor haar en hoofdhuid, geven minder kans op kleurvervaging, allergische reacties of haarbeschadiging.


Van grijsdekking tot permanente of verhelderende kleur, Kevin Murphy inspireert kappers om in alle vertrouwen creatief aan de slag te gaan.REDKEN SHADES EQ


SHADES EQ is een ammoniavrije, zure semi-permanente kleurreeks.

Het is een haarkleuring die zich als een conditioner gedraagt, het is dus een zacht proces dat resulteert in gezond & glanzend haar.


Het kan ongewenste weerschijnen na ontkleuringen en high-lights neutraliseren of tijdelijke nuances toevoegen.